Presentaties

Prima voor Elkaar
(15.30 – 16.00) (18.30 – 19.00)

Het geheim van “prima voor elkaar” Prima voor elkaar onthult….de sleutel tot succesvol ondernemen !!! Ondernemen met het prima voor elkaar gevoel… Samen zorgen voor zekerheid…

Verzekeren is voor velen een “ver-van-mijn-bed-show”. Hoe je als lokale ondernemer in een snel veranderende wereld toch het verschil kunt maken én daardoor succesvol kunt ondernemen.

Healthclub Juliën
(16.20 – 16.50) (19.20 – 19.50)

Gezonde Werkvloer; Een fit team van medewerkers zorgt voor positieve energie. Zowel het individu, als het team, als ook het bedrijf plukken hier de vruchten van. Wij vertellen u de te nemen stappen om tot een Duurzaam Vitaler team te komen.

Your ICT
(15.30 – 16.00) (18.30 – 19.00)

Hoe voorkom je datalekken via e-mail en de mobiele telefoon als onderdeel van de telefooncentrale.

Tijssen Accountants
(16.20 – 16.50) (19.20 – 19.50)

Compleet inzicht in je onderneming met Exact Online en Nmbrs voor ambitieuze ondernemers.

Rabobank West Betuwe
(15.30 – 16.00) (18.30 – 19.00)

Hoe vind je de juiste financiering voor jouw plannen?

Elke ondernemer is uniek. Dat geldt ook voor hun plannen. Daarom biedt de Rabobank een uiteenlopend aanbod aan zakelijk financieringen. Naast de financiering bij de bank heb je ook alternatieve financieringen.  Alternatieve financiering definieert men vaak als niet-bancaire financiering. Hierbij kun je denken aan crowdfunding en achtergesteld kapitaal. Banken en alternatieve financiers werken vaak samen. Dan financieren zij ieder een deel. Dit heet de financieringsmix of stapelfinanciering. Daarnaast zijn er ook nog overheidsregelingen en subsidies als geldbron.

Tijdens de workshop zetten wij de verschillende financieringsvormen voor je op een rijtje, zodat jij verder kunt met je plannen.

Communicatieregisseurs*
(17.00 – 17.30)

Mensen kopen niet wat je doet maar waarom je het doet. In deze presentatie gaan we op zoek naar jouw potentiële klanten, hoe deze te bereiken en te overtuigen. Wil jij ook meer klandizie? Meld je dan aan.

Werkzaak Rivierenland
(16.20 – 16.50) (19.20 – 19.50)

De arbeidsmarkt: groei of snoei?
De economie groeit, de arbeidsmarkt bloeit en geschikt personeel is steeds moeilijker te vinden. Toch  zijn er nog veel mensen die (meer) willen werken.
De inhoud van werk verandert ingrijpend door robotisering, informatisering en andere technologische ontwikkelingen, en stelt steeds hogere eisen aan personeel. Arbeidsrelaties veranderen door verdergaande flexibilisering en nieuwe ontwikkelingen zoals de platformeconomie. Welke ontwikkelingen zien we op de arbeidsmarkt in de Betuwe? En wat betekent dat voor u als werkgever? Jörgen Zegel, arbeidsmarktadviseur van het UWV, neemt u mee in de huidige ontwikkelingen.

Strategisch partner; wij zijn er voor u!
Welke subsidies zijn er, welke talenten staan er te trappelen om aan de slag te gaan, hoe behoudt u uw medewerkers? We vertellen u graag alles over onze kosteloze dienstverlening.
Kiek Adriaansens –Diepenhorst (manager werkgeversdienstverlening Werkzaak Rivierenland) en Mark Huijberts (manager werkzoekenden- en werkgeversdienstverlening UWV).

Drukwerkdeal
(17.30 – 18.00)

In een wereld met keuzes te over, is alleen een tien goed genoeg. Daarom doet Drukwerkdeal.nl op geen enkel vlak concessies voor zijn klanten, legt Martijn Jansen vandaag uit.