De Betuwse Ondernemersdag

Kennismaken, kennis halen, kennis delen

Waardevolle contacten opdoen, verbindingen maken en samenwerkingen aangaan. Daar ging het om tijdens de drukbezochte tweede editie van De Betuwse Ondernemersdag op woensdag 8 mei. Wij kijken er tevreden op terug.

Net als de eerste editie in 2016 was ook dit een inspirerende dag.  Maar liefst 38 standhouders uit verschillende branches, zoals investeringsfondsen, logistiek- en mobiliteitsoplossingen, verzekeringen, notariële- en personeelszaken, accountancy, financieringsvormen, ICT & telefonie, marketing & communicatie, gemeentelijke zaken, ondernemersverenigingen, lifestyle, opleidingen en huisvesting stonden klaar om met bezoekers in gesprek te gaan. Tal van bezoekers uit de regio ontmoetten elkaar en de standhouders in Salon du Chateau in Kesteren, bij molen De Zwaluw. Ze leerden elkaar op een laagdrempelige manier beter kennen en deelden kennis. Dat is volgens Communicatieregisseurs* de beste manier om samen op zoek te gaan naar mogelijkheden om de markt te versterken.

In de sfeervolle zaal werden waardevolle gesprekken gevoerd, terwijl boven interessante workshops en presentaties werden gegeven. ‘Klantenfluisteraar’ Jan van Setten vertelde ‘s avonds over klantgerichtheid en commercie. Het concept van de Betuwse Ondernemers heeft opnieuw bewezen een succes te zijn voor ondernemers uit de regio.

Betuwse ondernemersdag 2019 Aftermovie

Kennis halen, kennis delen