Scroll

Home - De Betuwse Ondernemersdag

De Betuwse Ondernemersdag

Kennismaken, kennis halen, kennis delen

Waardevolle contacten opdoen, verbindingen maken en samenwerkingen aangaan. Dat is waar de Betuwse Ondernemersdag om draait. Na twee succesvolle edities in 2016 en 2019 komt de Betuwse Ondernemersdag in 2022 terug.

Een inspirerende dag voor regionale ondernemers. Ontmoeten, kennis halen, kennis delen en elkaar beter leren kennen staan op deze dag centraal. De Betuwse Ondernemersdag vindt plaats in een van de sfeervolle zalen van Molen de Zwaluw in Kesteren: Salon de Chateau. In een kort tijdsbestek kunnen  bezoekers kennis vergaren over tal van onderwerpen

Het programma

Op 14 juni a.s. organiseert Communicatieregisseurs* de derde editie van de Betuwse Ondernemersdag. Een dag waar regionale ondernemers elkaar ontmoeten om kennis te delen over tal van onderwerpen zoals; investeringsfondsen, scholing en opleidingen, mobiliteitsoplossingen, verzekeringen, notariële zaken, personeelszaken, accountancy, financieringsvormen, ICT, marketing en communicatie, gemeentelijke zaken en ondernemersverenigingen.

Het programma
Dinsdag 14 juni 2022
Locatie Molen de Zwaluw, Salon du Château, Kesteren
14.00 uur, opening door wethouder Economische Zaken
14.10 – 20.00 uur, gesprekken, workshops en presentaties
20.00 – 20.45 uur, spreker Joseph Oubelkas
20.45 – 22.00 uur, netwerkborrel

Ik meld me aan voor de Betuwse Ondernemersdag

Als bezoeker kun je in een kort tijdsbestek kennismaken met tal van ondernemers. Experts uit verschillende branches zitten tijdens de Betuwse Ondernemersdag klaar om hun kennis met jou te delen.

Sfeerimpressie

Contact

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of gewoon een vraag.

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.