Scroll

Home - Adverteren op Google (SEA)

Adverteren op Google (SEA)

Hoe trek ik meer bezoekers naar mijn website of webshop?
Hoe komt mijn bedrijf bovenaan in Google?
Hoe zorg ik dat mijn werkgebied wordt uitgebreidt?

Zijn dit zijn vragen die jou als ondernemer bezig houden? Dan is het tijd om te adverteren op Google.
Met behulp van slimme advertentiecampagnes zorgt Communicatieregisseurs* voor meer naamsbekendheid een stijgende omzet en groeiende winst.
Online adverteren op Google wordt ook wel SEA genoemd, Search Engine Advertising.
Simpel vertaald, adverteren bij een zoekmachine. Omdat 96% van de Nederlanders Google als zoekmachine gebruikt is het voor de hand liggend om te adverteren op Google. Bij Google heet dit Google Ads.

In combinatie met zoekmachine optimalisatie (SEO) en sociale media kan adverteren op Google autoriteit creëren op het internet. Vooral voor ondernemingen in een hoog concurrentie marktsegment is dit een uitkomst.

Zoekmachine optimalisatie SEO letters

Onze werkwijze

Communicatieregisseurs* kijkt naar jouw marketingdoelstellingen. Naar de ambities en de bedrijfsidentiteit. Naar de unieke bedrijfseigenschappen en niet te vergeten de concurrentie.
Omdat we weten wie de doelgroep is, wat ze beweegt en aanspreek kunnen we in Google een campagne maken die aanzet tot actie.
Daarnaast kijken we kritisch naar de opbouw van je website of webshop. Zo nemen we de gebruikerservaring onder de loep maar kijken we ook naar de technische aspecten zoals de laadsnelheid.
Zolang we adverteren op Google meten we de resultaten en sturen we bij als dat nodig is. Biedingen worden verhoogd en verlaagd en niet relevante zoektermen worden uitgesloten.
In een maandelijkse rapportage houden we je op de hoogte van deze resultaten. Zo meten we onder andere het aantal bezoekers en kijken we naar de kosten en het aantal behaalde doelen.

Onze pakketten om te adverteren op Google

Speciaal om hoge aanvangskosten te vermijden zijn er de Google Ads abonnementen van Communicatieregisseurs*. Van basic- naar professional-, van premium- tot webshopabonnement. Voor ieder bedrijf hebben we een passende programma.

Basic pakket adverteren op Google
Pro pakket adverteren op Google
Premium pakket adverteren op Google
webshop pakket adverteren op Google

Basic SEA pakket
Pro pakket SEA

Premium pakket SEA

Webshop pakket SEA

Veel gestelde vragen over Google Ads

Waarom zou je adverteren op Google?

Het is niet fijn als de concurrentie een hogere positie in Google heeft dan jouw bedrijf. Door deze positie is de zichtbaarheid van je concurrentie beter waardoor ze meer bezoekers op hun website krijgen. Door te adverteren op Google kun je hier direct verandering in brengen.

Google Ads biedt jou als ondernemer veel mogelijkheden. Het zorgt voor meer bezoekers, verkopen en naamsbekendheid. Het uiteindelijke resultaat zal zijn meer omzet en belangrijker nog, winst!

Met de juiste advertentiecampagne bereikt Communicatieregisseurs* direct jouw doelgroep. Het rendement van deze advertentiecampagne (ROI) laat zich nauwkeurig meten. Zo weten we precies hoeveel mensen de advertentie hebben gezien, hoeveel er op hebben geklikt en of deze klik heeft geresulteerd in een conversie. Een conversie kan een verkoop zijn in je webshop maar ook een ingevuld offerteformulier of contactmoment.

Hoe kan je adverteren op Google?

Google Ads kent veel mogelijkheden. Natuurlijk biedt dit voordelen maar het maakt het tegelijkertijd ook complex. Voor je het weet betaal je te veel en trek je de verkeerde bezoekers naar je website. Het resultaat valt tegen en de kosten zijn hoog.

De Google specialisten van Communicatieregisseurs* zorgen voor een optimaal resultaat. De reden waarom klanten hun Google Ads campagnes door ons laten verzorgen. Met behulp van een uitgebreide zoektermanalyse maken we inzichtelijk hoe vaak er maandelijks op een term wordt gezocht en hoe groot de concurrentie is.

We kopen relevante zoektermen in en bieden voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Ook met beeldadvertenties, video adverteren, blogs en YouTube kanalen weten we jouw doelgroep te bereiken en overtuigen.

Voor webshops gebruiken we Google Shopping. De producten worden in de zoekresultaten met afbeeldingen en prijs getoond worden.

Wat kost adverteren op Google?

De kosten om te adverteren op Google zijn goed te bepalen. En natuurlijk staan ze in relatie met de opbrengsten. Om de campagne in te richten rekenen we een vast bedrag die op voorhand wordt vastgesteld. Deze is afhankelijk van het aantal campagnes en advertenties.

Na akkoord wordt de biedingsstrategie bepaald. Er zijn twee verschillende methoden om te adverteren. Je betaald per klik of per 1.000 vertoningen. Het advertentiebudget wordt ingedeeld in een dagbudget of vastgesteld voor de looptijd van de campagne. Dit budget wordt niet overschreden en is net als de looptijd van de campagne op ieder moment aan te passen.

Voor wie hebben wij al geadverteerd op Google?

Nieuwsgierig naar SEO of SEA?

Bel René voor een vrijblijvend gesprek.

Doe onze gratis vindbaarheidscheck

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Edisonring 2 – 6669 NB Dodewaard
0488 417 450
info@communicatieregisseurs.com

Of een andere vraag…

Footer contact Dekstop

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.